Øre Vilt sitt samarbeid med OS ID gir deg fordeler

  

 

Øre Vilt og OS ID har en samarbeidsavtale som blant annet innebærer at du får god rabatt på øremerker.

 

Støtte fra Øre Vilt og rabatt fra OS ID

Årets sauemerketilbud er nå sendt ut. Du får 20 % rabatt fra OS ID ved bestilling innen 20. januar 2019 – så bestill nå!

 

Husk å påføre forventa start på lamming når du bestiller. Produksjon og utsending av øremerker styres i stor grad etter disse opplysningene. Du kan være sikker på å få levert merkene dine før lammedatoen du har oppgitt.

 

Du får rabatt både på offisielle øremerker til lam, tenger, nåler og merkepenner. Fram til og med 30. juni får du samme rabatt ved etterbestilling av sesongens lammemerker som ved hovedbestilling.

 

I tillegg gir Øre Vilt støtte på kr 12,- per dyr for sau og lam som leveres til slakt med elektronisk øremerke. Denne støtta avregnes på slakteoppgjøret.

 

Slik får du rabatt

Du får rabatt når du bestiller – innen 20. januar 2019 – på www.osid.no, eller via bestillingsskjemaet du har fått tilsendt i posten.

Bestilling på telefon gir ikke rabatt. Har du ikke fått sauemerketilbud, ta kontakt med OS ID.

 

Enkelt å bestille i ny nettbutikk!

Det er trygt og enkelt å bestille øremerker og annet utstyr på www.osid.no. Nettbutikken er nettopp kraftig oppgradert, og du får klare instrukser og god veiledning gjennom hele bestillinga. På www.osid.no er det blitt enda lettere å finne informasjon om OS IDs produkter og veiledninger som viser deg hvordan du bruker OS ID-produktene smart og riktig.

 

Combi 3000 - en ny generasjon øremerker

Med Combi 3000 lanserer OS ID nå et nytt system av øremerker. Combi 3000-merkene er enda sterkere og lettere å sette i øret, og de har kvaliteter som gir bedre dyrevelferd. Les mer om Combi 3000 på OS IDs nettsider 

 

Mer om sauemerketilbudet

Les mer om sauemerketilbudet på www.osid.no

 


Returtjenester

sb a 005

Returtjenester
Vi slakter, skjærer, pakker og produserer til produsent. Spekepølser, karbonader og det meste av hva man kan tenke seg.

Skinn og huder

sb a 002

Skinn & Huder
Ved Øre Vilt får du dine skinn i retur ferdig bered. Vi selger også skinn og huder av meget høy kvalitet. Vi har også mulighet til trykking og andre tjenester innen hud og skinn.

SlakteWeb 2016

sb a 003

SlakteWeb 2016.
Vi er også under stadig utvikling, vi håper at i løpet av 2016 så vil vår nye slakteweb være på plass.